Flag

CORRIGERENDE ORTHESE VOOR ‘S NACHTS

Aanbevolen prijs

33,29 €

Verkrijgbaar bij Apotheek en Drogist

Informations

    INDICATIES: Door geregeld de corrigerende EPITACT® orthese voor‘s nachts te dragen wordt de hallux valgus gecorrigeerd en groeit hij niet verder. De orthese helpt ‘s nachts gewrichtspijn en pijn door aanraking te verlichten.

    BIJZONDERE KENMERKEN: De orthese is thermovormbaar (op maat). De orthese wordt soepel zodra deze volledig is ondergedompeld in warm water. Plaats de spreider (ingesloten) zodra u de orthese heeft aangetrokken. Op die manier neemt de orthese de vorm van uw voet aan en corrigeert daarbij licht uw grote teen. De orthese verhardt en wordt opnieuw stevig in enkele minuten. Op die manier beschikt u over een comfortabele orthese op maat, zodat u er tijdens het slapen geen last van heeft. Omdat de orthese meermaals thermohervormd kan worden, is deze steeds aanpasbaar.

    CONTRA-INDICATIES: De orthese mag niet worden gebruikt indien de grote teen niet meer zijdelings heen en weer kan worden bewogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van diabetes en/of arteritis, zenuwaandoeningen aan de onderste ledematen of zweren

    SAMENSTELLING: 52 % thermovervormbaar plastic, 28 % polyamide/elasthaan, 20 % siliconen.

  • Hoe kiest u uw maat ?

No customer comments for the moment.

CORRIGERENDE ORTHESE VOOR ‘S NACHTS

CORRIGERENDE ORTHESE VOOR ‘S NACHTS

Schrijf uw recensie